Parterstvom do cilja

Zbornik radova Zajednički temelji 2023. - uniSTem by derceg

U izdanju našeg Fakulteta objavljeno je online izdanje zbornika radova: Zajednički temelji 2023. - uniSTem, s Desetog skupa mladih istraživača iz područja građevinarstva i srodnih tehničkih znanosti, koji je održan od 14. do 17. rujna 2023. na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu.

Zbornik radova Zajednički temelji 2023. - uniSTem by derceg

U izdanju našeg Fakulteta objavljeno je online izdanje zbornika radova: Zajednički temelji 2023. - uniSTem s Desetog skupa mladih istraživača iz područja građevinarstva i srodnih tehničkih znanosti, koji je održan u Splitu od 14. do 17. rujna 2023. na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije.

Posjet delegacije Međunarodnog istraživačkog centra za krš iz Kine by strogrlic

U srijedu 13. rujna 2023. FGAG je posjetila delegacija Međunarodnog istraživačkog centra za krš (IRCK) pod pokroviteljstvom UNESCO-a i Instituta za geologiju krša Kineske akademije geoloških znanosti (CAGS) iz Guilina, Narodna Republika Kina.

RESCOP - Monitoring morskih ekosustava korištenjem daljinske detekcije – studijski posjet Splitu by mgalesic
Let´s fall walls (with science)! by adomazet

Sveučilište u Splitu će ove godine sudjelovati u međunarodnoj znanstvenoj platformi pod nazivom Falling Walls. 

Migracija Hrvatske znanstvene bibliografije (CROSBI) u Informacijski sustav znanosti RH (CroRIS) by derceg

Zbog migracije Hrvatske znanstvene bibliografije (CROSBI) u Informacijski sustav znanosti RH (CroRIS), koja je planirana 7.7.2023. godine, doći će do prekida u radu CROSBI-ja.

Kick-off sastanak projekta RESCOP by mgalesic
Predavanje “Land monitoring: data and applications – future prospects" by strogrlic

Dana 25. svibnja 2023. u 13:30 u amfitetaru će se održati predavanje Ghleba Faoura, direktora Nacionalnog centra za daljinska istraživanja Libanona, Tomislava Hengla, suosnivača OpenGeoHub zaklade te predstavljanje Horizon2020 projekata Open-Earth.Monitor Cyberinfrastructure i MOOD.

Stručno usavršavanje - predavanja u svibnju by spavasovic

U suradnji i uz podršku Hrvatske komore inženjera građevinarstva, tijekom svibnja 2023. FGAG će održati nekoliko blokova predavanja prema rasporedu koji možete preuzeti ovdje. Predavanja se održavaju u fakultetskom Amfiteatru.

Festival znanosti 2023 - Geodezija u korak s društvom by adomazet

U sklopu ovogodišnjeg Festivala znanosti, na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu održano je predavanje pod nazivom "Geodezija u korak s društvom".