Upisi na sveučilišne studije i stručni prijediplomski studij 2024./2025.Pogledajte što o nama kažu naši bivši studenti i studentice

 

Obavijest o upisu u 1. godinu prijediplomskih studija  na FGAG u ljetnom roku akad. god. 2024./2025. 


Drage maturantice, dragi maturanti!

Već i sama odluka o nastavku školovanja, a pogotovo odluka o studiju kojemu se želite posvetiti, spadaju među važnije odluke u cijelome vašem životu – iako nije konačan i neopoziv, ovaj će odabir umnogome utjecati na daljnji tijek vaše životne priče. Svašta u toj stvari čovjek treba odvagnuti: svoje sklonosti, svoje sposobnosti, svoju ustrajnost... Valja zamisliti sebe za pet, deset, pedeset... godina. Tko i gdje želite biti za pet, deset, pedeset... godina?

Stoga je razumno u ovaj odabir podjednako uložiti i „glavu“ i „srce“, valjalo bi napraviti korak dalje od površne odluke za „ono što se voli“ – jednako kao i u drugim životnim odlukama, ljubav jest nužna, ali ne uvijek i dovoljna.

Uvjereni smo da u našim studijskim programima nudimo obilje i glavi i srcu.

Naši su studijski programi početak (cjeloživotnoga) djelovanja, napredovanja i usavršavanja. To su studijski programi koji vam pružaju mogućnost da ostavite trag u prostoru i vremenu, da osmišljavate i oblikujete prostor u kojem živimo, da pretočite ideju u zbilju – a da pritom učite od najboljih.

Poveznice na ovoj stranici vode vas do opisa pojedinih studijskih programa Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije. Na ovim stranicama možete preuzeti PDF-dokument u kojem je detaljno pojašnjena formalna strana procedure i načina upisa („što, gdje i kako?“).

Želite li, dakle, nastaviti slijed vizionara i graditelja, želite li ostaviti svoj trag u prostoru, trag u vremenu? Želite li svoj radni vijek provesti u stvaralaštvu?

Ako je vaš odgovor potvrdan, pozivamo vas da upišete jedan od studijskih programa na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije!