Studiji arhitekture i urbanizma


Sveučilišni prijediplomski studij Arhitektura i urbanizam

Sveučilišni prijediplomski studij Arhitektura i urbanizam izvodi se u cijelosti na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu, uz sudjelovanje nastavnika Fakulteta kao i nastavnika drugih visokih učilišta Sveučilišta u Splitu, sveučilišta u Republici Hrvatskoj te inozemnih gostujućih sveučilišnih nastavnika, i traje tri akademske godine (šest semestara). 

Završetkom sveučilišnog prijediplomskog studija Arhitektura i urbanizam stječe se akademski naziv sveučilišni/a prvostupnik/prvostupnica (baccalaureus/baccalaurea) inženjer/inženjerka arhitekture i urbanizma. 

Detalje o studiju možete doznati na ovoj poveznici.


Sveučilišni diplomski studij Arhitektura i urbanizam

Sveučilišni diplomski studij Arhitektura i urbanizam izvodi se u cijelosti na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu, uz sudjelovanje nastavnika Fakulteta kao i nastavnika drugih visokih učilišta Sveučilišta u Splitu, sveučilišta u Republici Hrvatskoj te inozemnih gostujućih sveučilišnih nastavnika, i traje dvije akademske godine (četiri semestra).

Završetkom sveučilišnog diplomskog studija Arhitektura i urbanizam stječe se akademski naziv sveučilišni/a magistar/magistra inženjer/inženjerka arhitekture i urbanizma. 

Detalje o studiju možete doznati na ovoj poveznici.