Čista voda i sanitarni uvjeti

Sudjelovanje na Međunarodnom Simpoziju i Edukaciji o Kršu i Klimatskim promjenama by mgalesic

U sklopu Međunarodnog edukacijskog tečaja o kršu i klimatskim promjenama - International Training Course on Karst and Climate Change by IRCK under UNESCO 2024 u Kini (15.-28. travnja, Beijing & Wuhan & Guilin), kao pozvani predavači sudjelovali su  izv.prof.dr.sc. Ivo Andrić i doc.dr.sc. Toni Kekez.

Predstavljanje diplomskog smjera Hidrotehnika by mgalesic

Dana 24. siječnja 2024. godine, u okviru posljednjih predavanja na kolegiju "Vodoopskrba i kanalizacija", pod vodstvom izv. prof. Ive Andrića, održana je kratka prezentacija diplomskog smjera Hidrotehnika (kolokvijalno poznatog kao Hidro smjer).

Završna radionica projekta COMON by strogrlic

 U srijedu, 13. prosinca 2023. održana je završna radionica projekta COMON - Monitoring obalnog područja koristeći višeskalne metode za dionike, javnost i medije na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu.

Završna radionica projekta COMON by strogrlic

Završna radionica projekta COMON biti će održana 13. prosinca 2023. godine s početkom u 09:00 sati u A2 amfiteatru Fakulteta (prvi kat). Pozivnica se nalazi ovdje.

RESCOP - Monitoring morskih ekosustava korištenjem daljinske detekcije – studijski posjet Splitu by mgalesic
Let´s fall walls (with science)! by adomazet

Sveučilište u Splitu će ove godine sudjelovati u međunarodnoj znanstvenoj platformi pod nazivom Falling Walls. 

Terenska nastava by adomazet

Terenska nastava održana 9.6.2023. omogućila je studentima Diplomskog sveučilišnog studija, kao i Stručnog sveučilišnog studija posjet pročistaču otpadnih voda u Zadru ,te gradilištu kanalizacijskog sustava u sklopu projekta Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture, aglomeracija Nin-Privlaka-Vrsi. 

Vode Imotske krajine – završna konferencija by adomazet

Projekt VODIME – Vode Imotske krajine započeo je 1. lipnja 2020. godine, a proveo ga je nositelj projekta, Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Splitu, u suradnji sa Sveučilištem u Zadru, Fakultetom elektrotehnike i računarstva te Prirodoslovno – matematičkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu.

Javni razgovor - Adrijana Vrsalović by strogrlic

JAVNI RAZGOVOR o očekivanom znanstvenom doprinosu doktorske disertacije s kandidatkinjom Adrijanom Vrsalović, mag. ing. aedif. održati će se dana 16. veljače 2023. godine (četvrtak) u 11.00 sati u Vijećnici FGAG-a u Splitu.

Nastupno predavanje - Ana Kadić by adomazet

Nastupno predavanje dr. sc. Ane Kadić, dipl. ing. građ., za izbor u znanstveno-nastavno zvanje docent održati će se u ponedjeljak, 16. siječnja 2023. godine u 9:15 sati, u Amfiteatru na FGAG-u u Splitu.