Dostojanstven rad i ekonomski rast

Kvalifikacijski doktorski ispit - Nermin Redžić by strogrlic

KVALIFIKACIJSKI DOKTORSKI ISPIT kandidata Nermina Redžića održati će se dana 7. lipnja 2023. godine u 12:00 sati u vijećnici FGAG-a u Splitu.

Allplan studentska edukacija by strogrlic

Pozivamo studente arhitekture i građevinarstva da se pridruže dvodnevnoj besplatnoj Allplan studentskoj edukaciji!

Poziv na konferenciju “Uspjeh u fokusu“ by strogrlic

HAZ Sveučilišta u Zagrebu organizira novu edukativnu konferenciju pod nazivom: “Uspjeh u fokusu“, koja će se održati u srijedu, 17. svibnja u dvorani 5 na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a moguće je pratiti i mrežno, putem livestreama na YouTube kanalu HAZ Studenti.

Sajam za mlade "Career Day” by strogrlic

Udruga AIESEC u suradnji s PMF-om u Splitu organizira sajam za mlade pod nazivom "Career Day”. Događaj će se održati 16. svibnja 2023. godine ispred zgrade PMF-a u Splitu s početkom u 10 sati, a završit će u 16 sati. Ulaz je za sve besplatan.

Predstavljanje knjige The Architects Unplugged by strogrlic

Predstavljanje knjige The Architects Unplugged autora Jerka Rošina održati će se 18. svibnja 2023. u 19 sati, HAZU Palača Milesi, Trg braće Radić 7.

Natječaj za Rektorovu nagradu Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2022./2023. by strogrlic

Natječaj za Rektorovu nagradu Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2022./2023., Pravilnik o Rektorovoj nagradi, te sve obrasce za prijavu možete preuzeti ovdje.

Predavanje prof.dr.sc. Ante Munjize - Kamo vodi umjetna inteligencija by strogrlic

Pozivnicu na predavanje prof.dr.sc. Ante Munjize koje organizira HAZU, u utorak 16.5.2023. s početkom u 18:00 sati, pod naslovom Kamo vodi umjetna inteligencija, možete preuzeti ovdje.

Dodatna provjera znanja, vještina i sposobnosti za upis u prvu godinu SPS Arhitektura i urbanizam by strogrlic

Dodatna provjera znanja, vještina i sposobnosti za upis studenata u prvu godinu sveučilišnog pijediplomskog studija Arhitektura i urbanizam održati će se 29.06.2023. god., a prijave će se podnositi na posebnom obrascu od 19.05.2023. do 09.06.2023. god.

Terenska nastava - Zagrebačka katedrala, franjevački samostan i crkva sv. Franje Asiškog, Nadbiskupski dvori i tvornica opečnih elemenata Wienerberger by strogrlic

Dana 06. i 07.ožujka 2023. godine, održana je terenska nastava za studente Diplomskog sveučilišnog studija Građevinarstvo i Preddiplomskog stručnog studija Građevinarstvo, kolegij Zidane konstrukcije.

Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studija by adomazet

Sveučilište u Splitu objavljuje Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studija u okviru programa Erasmus+ u akademskoj godini 2023./2024. Više informacija možete vidjeti ovdje.