Kvalitetno obrazovanje

Poziv na otvorenje izložbe Osnovna škola Klis Brdo by strogrlic

Pozivamo Vas na otvorenje izložbe Osnovna škola Klis Brdo – idejna arhitektonska rješenja za izradnju nove škole u Klisu. Izložba se otvara u Društvenom centru Klis u srijedu 28.2.2024. godine u 12:00 sati i ostaje otvorena do 5.3.2024.

Obavijest studentima - Prijave za plaćeni program osposobljavanja by strogrlic

Otvorene su prijave za plaćeni program osposobljavanja u Europskom patentnom uredu i Uredu za intelektualno vlasništvo Europske unije – Pan-European Seal. Detalje možete pronaći u članku: https://utt.unist.hr/iskoristi/.

Dodijeljene Nagrade za znanost Sveučilišta u Splitu za 2023. by adomazet

Svečana dodjela Nagrade za znanost Sveučilišta u Splitu za 2023. godinu najproduktivnijim znanstvenicima našeg Sveučilišta, kako na europskom tako i na svjetskom nivou, održana je u utorak, 13. veljače u vijećnici Rektorata.

Staff-Week English for Researchers by strogrlic

Ponudu Sveučilišta u Brestu za novu priliku učenja savladavanja poteškoća u komunikaciji na engleskom jeziku, Staff week "Communicating in English for Research", možete preuzeti ovdje.

Odluka o dodjeli stipendija Sveučilišta u Splitu za akademsku godinu 2023./2024. by strogrlic

Povjerenstvo za dodjelu Stipendije Sveučilišta u Splitu donijelo je Odluku o dodjeli stipendija Sveučilišta u Splitu za akademsku godinu 2023./2024. Sve informacije i dokumente o dodjeli Stipendije možete pronaći i preuzeti ovdje.

Upis u ljetni semestar 2023./2024. by strogrlic

Upis studenata u ljetni semestar prijediplomskih, diplomskih i stručnog studija u akademskoj 2023./2024. godine provodit će se online preko Studomata od 12. veljače 2024. godine do 1. ožujka 2024. godine (16:00).

IV. krug dodjele državnih STEM stipendija by strogrlic

Obavještavamo Vas da je objavljen IV. krug dodjele državnih STEM stipendija. Rang-liste su dostupne u mrežnoj aplikaciji https://stemstipendije.mzo.hr/

III. krug dodjele državnih STEM stipendija by strogrlic

Obavještavamo Vas da je objavljen III. krug dodjele državnih STEM stipendija. Rang-liste su dostupne u mrežnoj aplikaciji https://stemstipendije.mzo.hr/

Terenska nastava - Regionalni transfuzijski centar KBC-a Split by strogrlic

Dana 25. siječnja 2024. godine, održana je terenska nastava za studente 2. i 3. godine Preddiplomskog sveučilišnog studija Arhitektura i urbanizam. Studenti su posjetili gradilište na kojem se izvode radovi izgradnje Regionalnog transfuzijskog centra KBC-a Split.

Odgoda nastupnog predavanja Tončija Čerine by strogrlic

Odgađa se nastupno predavanje Tončija Čerine zakazano petak, 26. siječnja 2024. godine u 12:15 sati u predavaonici A2 na FGAG-u u Splitu. Obavijest možete preuzeti ovdje.