Kvalitetno obrazovanje

Odluka o dobitnicima Rektorove nagrade u 2022./2023. by strogrlic

Rektor Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Dragan Ljutić donio je Odluku o dobitnicima Rektorove nagrade u akademskoj godini 2022./2023., a za postignuća u akademskoj godini 2021./2022.
Odluku možete preuzeti ovdje.

Terenska nastava - Luka Omiš by strogrlic

Dana 26.5.2023. provedena je terenska nastava iz predmeta Luke i pomorske građevine na Sveučilišnom prijediplomskom studiju Građevinarstvo i Obalno inženjerstvo na Sveučilišnom diplomskom studiju Građevinarstvo,

Terenska nastava - Most Počitelj by strogrlic

Studenti 3. godine Preddiplomskog sveučilišnog studija Građevinarstvo, u okviru kolegija Mostovi, su 02.06.2023. posjetili gradilište mosta Počitelj na dionici Počitelj – Zvirovići.

Nastupno predavanje - Josip Peroš by adomazet

Nastupno predavanje Josipa Peroša, mag. ing. geod. et geoinf. za izbor u nastavno zvanje predavač za znanstveno područje Tehničkih znanosti, znanstveno polje Geodezija održati će se u srijedu, 7. lipnja 2023. godine u 09:00 sati u amfiteatru FGAG-a.

Call for Parcipitation: Feral Drifting with Lonja Wetlands by strogrlic

Otvorene su prijave za sudjelovanje za sve studente/ice te ostale zainteresirane na radionici pod mentorstvom Open Forest Collective-a. Radionica „Feral Drifting with Lonja Wetlands“ održat će se od 19.7.-23.7. u Lonjskom polju. Više o kolektivu, datumima, konceptu radionice te ostalim detaljima i informacijama doznajte ovdje.

Izložba Diplomskog studija by adomazet

IIzložba Diplomskog studija 1 akademske godine 2022/2023. će se održati u knjižnici Marko Marulić.

Kvalifikacijski doktorski ispit - Nermin Redžić by strogrlic

KVALIFIKACIJSKI DOKTORSKI ISPIT kandidata Nermina Redžića održati će se dana 7. lipnja 2023. godine u 12:00 sati u vijećnici FGAG-a u Splitu.

Call for Participation: Design+Science Summer School by adomazet

From July 10th to July 14th in Ljubljana, 21 participants from all over the world will gather to explore the topic of “Paraintelligence”.

Predavanje “Land monitoring: data and applications – future prospects" by strogrlic

Dana 25. svibnja 2023. u 13:30 u amfitetaru će se održati predavanje Ghleba Faoura, direktora Nacionalnog centra za daljinska istraživanja Libanona, Tomislava Hengla, suosnivača OpenGeoHub zaklade te predstavljanje Horizon2020 projekata Open-Earth.Monitor Cyberinfrastructure i MOOD.

Dodatna provjera znanja, vještina i sposobnosti za upis u prvu godinu SPS Arhitektura i urbanizam by strogrlic

Dodatna provjera znanja, vještina i sposobnosti za upis studenata u prvu godinu SPS Arhitektura i urbanizam održati će se 29. lipnja 2023., a prijave se podnose od 19. svibnja do 09. lipnja 2023. na posebnom obrascu za prijave. Detaljne upute i obrasce za prijavu možete preuzeti ovdje.