Čista voda i sanitarni uvjeti

RESCOP - Monitoring morskih ekosustava korištenjem daljinske detekcije – studijski posjet Splitu by mgalesic
Let´s fall walls (with science)! by adomazet

Sveučilište u Splitu će ove godine sudjelovati u međunarodnoj znanstvenoj platformi pod nazivom Falling Walls. 

Terenska nastava by adomazet

Terenska nastava održana 9.6.2023. omogućila je studentima Diplomskog sveučilišnog studija, kao i Stručnog sveučilišnog studija posjet pročistaču otpadnih voda u Zadru ,te gradilištu kanalizacijskog sustava u sklopu projekta Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture, aglomeracija Nin-Privlaka-Vrsi. 

Vode Imotske krajine – završna konferencija by adomazet

Projekt VODIME – Vode Imotske krajine započeo je 1. lipnja 2020. godine, a proveo ga je nositelj projekta, Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Splitu, u suradnji sa Sveučilištem u Zadru, Fakultetom elektrotehnike i računarstva te Prirodoslovno – matematičkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu.

Javni razgovor - Adrijana Vrsalović by strogrlic

JAVNI RAZGOVOR o očekivanom znanstvenom doprinosu doktorske disertacije s kandidatkinjom Adrijanom Vrsalović, mag. ing. aedif. održati će se dana 16. veljače 2023. godine (četvrtak) u 11.00 sati u Vijećnici FGAG-a u Splitu.

Nastupno predavanje - Ana Kadić by adomazet

Nastupno predavanje dr. sc. Ane Kadić, dipl. ing. građ., za izbor u znanstveno-nastavno zvanje docent održati će se u ponedjeljak, 16. siječnja 2023. godine u 9:15 sati, u Amfiteatru na FGAG-u u Splitu.

Nastupno predavanje - Igor Ljubenkov by adomazet

Nastupno predavanje dr. sc. Igora Ljubenkova, dipl. ing. građ., za izbor u znanstveno-nastavno zvanje docent održati će se u ponedjeljak, 16. siječnja 2023. godine u 10:00 sati, u Amfiteatru na FGAG-u u Splitu.

Javna tribina: Izvor Jadra – naša voda by adomazet

Javna tribina o izvoru Jadra održat će se na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije 17.01.2023 u 11:00h u prostoriji A2 (mali amfiteatar) u organizaciji FGAG i ViK d.o.o.

Terenska nastava - Aglomeracija Metković, NPKLM vodovod (CS Prud) by adomazet

U sklopu aktivnosti projekta PRAG, 7.12.2022. organizirana je terenska nastava za studente preddiplomskog sveučilišnog studija Građevinarstvo, kolegija Vodoopskrba i kanalizacija tijekom koje su studenti imali priliku posjetiti gradilište vodoopskrbnog i kanalizacijskog sustava Aglomeracije Metković.