Studiji arhitekture i urbanizmaPreddiplomski sveučilišni studij Arhitektura i urbanizam

Preddiplomski sveučilišni studij Arhitektura izvodi se u cijelosti na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu, uz sudjelovanje nastavnika Fakulteta kao i nastavnika drugih visokih učilišta Sveučilišta u Splitu, sveučilišta u Republici Hrvatskoj te inozemnih gostujućih sveučilišnih nastavnika, i traje tri akademske godine (šest semestara). 

Završetkom preddiplomskog sveučilišnog studija Arhitektura stječe se akademski naziv sveučilišni prvostupnik/prvostupnica (baccalaureus/baccalaurea) inženjer/inženjerka arhitekture. 

Detalje o studiju možete doznati na ovoj poveznici.


Diplomski sveučilišni studij Arhitektura i urbanizam

Diplomski sveučilišni studij Arhitektura izvodi se u cijelosti na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu, uz sudjelovanje nastavnika Fakulteta kao i nastavnika drugih visokih učilišta Sveučilišta u Splitu, sveučilišta u Republici Hrvatskoj te inozemnih gostujućih sveučilišnih nastavnika, i traje dvije akademske godine (četiri semestra).

Završetkom diplomskog sveučilišnog studija Arhitektura stječe se akademski naziv magistar/magistra inženjer/inženjerka arhitekture. 

Detalje o studiju možete doznati na ovoj poveznici.