Dostojanstven rad i ekonomski rast

Održan prvi Sajam poslova FGAG 2023 by strogrlic

U četvrtak, 26. listopada 2023. u Auli FGAG-a održan je prvi Sajam poslova FGAG 2023. Na sajmu je sudjelovalo 20 poslodavaca koji su predstavili svoje tvrtke, projekte i dostupna radna mjesta potencijalnim kandidatima i svim zainteresiranima.

Prvi Sajam poslova FGAG 2023 by strogrlic

Drage studentice i studenti,
Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na PRVI SAJAM POSLOVA FGAG 2023 koji se održava na našem Fakultetu 26. listopada 2023. godine u Auli Fakulteta s početkom u 9.00 sati.

Radionica 19.10. - Sajam poslova FGAG 2023 by adomazet

U sklopu programa Sajma poslova koji će se održati 26.10.2023. na FGAG-u u Splitu predviđena je i radionica kako bi se potencijalnim poslodavcima naučili predstaviti u najboljem izdanju.

Obnova građevina oštećenih potresom – zagrebačka iskustva by strogrlic

Na FGAG-u u Splitu, Matice hrvatske 15, u petak 29. rujna 2023. s početkom u 12:30 sati, održati će se predavanje Obnova građevina oštećenih potresom - zagrebačka iskustva.

Let´s fall walls (with science)! by adomazet

Sveučilište u Splitu će ove godine sudjelovati u međunarodnoj znanstvenoj platformi pod nazivom Falling Walls. 

Kvalifikacijski doktorski ispit - Nermin Redžić by strogrlic

KVALIFIKACIJSKI DOKTORSKI ISPIT kandidata Nermina Redžića održati će se dana 7. lipnja 2023. godine u 12:00 sati u vijećnici FGAG-a u Splitu.

Allplan studentska edukacija by strogrlic

Pozivamo studente arhitekture i građevinarstva da se pridruže dvodnevnoj besplatnoj Allplan studentskoj edukaciji!

Poziv na konferenciju “Uspjeh u fokusu“ by strogrlic

HAZ Sveučilišta u Zagrebu organizira novu edukativnu konferenciju pod nazivom: “Uspjeh u fokusu“, koja će se održati u srijedu, 17. svibnja u dvorani 5 na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a moguće je pratiti i mrežno, putem livestreama na YouTube kanalu HAZ Studenti.

Sajam za mlade "Career Day” by strogrlic

Udruga AIESEC u suradnji s PMF-om u Splitu organizira sajam za mlade pod nazivom "Career Day”. Događaj će se održati 16. svibnja 2023. godine ispred zgrade PMF-a u Splitu s početkom u 10 sati, a završit će u 16 sati. Ulaz je za sve besplatan.

Predstavljanje knjige The Architects Unplugged by strogrlic

Predstavljanje knjige The Architects Unplugged autora Jerka Rošina održati će se 18. svibnja 2023. u 19 sati, HAZU Palača Milesi, Trg braće Radić 7.