Industrija inovacija i infrastuktura

RESCOP - Monitoring morskih ekosustava korištenjem daljinske detekcije – studijski posjet Splitu by mgalesic
Let´s fall walls (with science)! by adomazet

Sveučilište u Splitu će ove godine sudjelovati u međunarodnoj znanstvenoj platformi pod nazivom Falling Walls. 

Održana radionica za partnere i dionike COMON projekta by adomazet

U petak, 07. srpnja 2023. održana je COMON radionica za projektne partnere te dionike, javnost i medije u vijećnici Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu.

Održana treća radionica za partnere i dionike CAAT projekta by adomazet

U petak, 07. srpnja 2023. održana je treća CAAT radionica za projektne partnere te dionike, javnost i medije u vijećnici Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu.

Migracija Hrvatske znanstvene bibliografije (CROSBI) u Informacijski sustav znanosti RH (CroRIS) by derceg

Zbog migracije Hrvatske znanstvene bibliografije (CROSBI) u Informacijski sustav znanosti RH (CroRIS), koja je planirana 7.7.2023. godine, doći će do prekida u radu CROSBI-ja.

Terenska nastava by adomazet

Terenska nastava održana 9.6.2023. omogućila je studentima Diplomskog sveučilišnog studija, kao i Stručnog sveučilišnog studija posjet pročistaču otpadnih voda u Zadru ,te gradilištu kanalizacijskog sustava u sklopu projekta Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture, aglomeracija Nin-Privlaka-Vrsi. 

Kick-off sastanak projekta RESCOP by mgalesic
Terenska nastava - Luka Omiš by strogrlic

Dana 26.5.2023. provedena je terenska nastava iz predmeta Luke i pomorske građevine na Sveučilišnom prijediplomskom studiju Građevinarstvo i Obalno inženjerstvo na Sveučilišnom diplomskom studiju Građevinarstvo,

Terenska nastava - Most Počitelj by strogrlic

Studenti 3. godine Preddiplomskog sveučilišnog studija Građevinarstvo, u okviru kolegija Mostovi, su 02.06.2023. posjetili gradilište mosta Počitelj na dionici Počitelj – Zvirovići.

Predavanje “Land monitoring: data and applications – future prospects" by strogrlic

Dana 25. svibnja 2023. u 13:30 u amfitetaru će se održati predavanje Ghleba Faoura, direktora Nacionalnog centra za daljinska istraživanja Libanona, Tomislava Hengla, suosnivača OpenGeoHub zaklade te predstavljanje Horizon2020 projekata Open-Earth.Monitor Cyberinfrastructure i MOOD.